Бачення роботодавців щодо актуалізації та оцінки компетенцій кандидатів в умовах COVID-19 - Орел, Марія Григорівна (My University, 2022)
У статті здійсненно аналіз компетенцій кандидатів в умовах COVID-19 з погляду актуалізації та оцінки роботодавцями. The article analyzes the competencies of candidates in the conditions of COVID-19 in terms of updating and evaluation by employers.
Keywords: COVID-19; роботодавець; employer; компетенції; competencies