Основоположні засади державного регулювання інвестиційної діяльності в Україні - Шестак, Максим Леонідович (My University, 2014)
Розглянуто основоположні засади державного регулювання інвестиційної діяльності: правові, організаційні та ін. Основу розгляду становить механізм регулювання, який запроваджено в Україні. The fundamental principles of state regulation of investment activities are considered: legal, organizational, etc. The basis of the consideration is the regulatory mechanism introduced in Ukraine.
Keywords: державне регулювання; state regulation; інвестиційна діяльність; investment activity