Адміністративно-правовий статус військово-цивільних адміністрацій в зоні проведення антитерористичної операції - Ануфрієв, Микола Іванович (My University, 2016)
Розглядаються питання статусу військово-цивільних адміністрацій, створених у районі проведення антитерористичної операції. The issues of the status of military-civilian administrations established in the area of ​​the anti-terrorist operation are being considered.
Keywords: військово-цивільні адміністрації; military-civilian administrations; адміністративно-правовий статус; administrative and legal status