Уніфікація корпоративної фінансової звітності як вияв глобалізаційних тенденцій - Колосінський, Євген Юрійович (My University, 2009)
Розглядаються й класифікуються ключові принципи складання фінансової звітності, пропонуються шляхи стандартизації та уніфікації корпоративного фінансового обліку й звітності. The key principles of financial reporting are examined and classified, and ways of standardizing and unifying corporate financial accounting and reporting are proposed.
Keywords: фінансова звітність; financial statements; корпоративна звітність; corporate reporting; фінансовий облік; financial accounting