Формування кадрового потенціалу збройних сил України в системі публічного управління - Біліченко, Вадим Миколайович (My University, 2022)
Кадри відіграють важливу роль в системі життєдіяльності суспільства і ключову роль у системі забезпечення ефективності Збройних Сил України. Військова агресія росії, повномасштабне вторгнення на територію України, окупація деяких регіонів нашої країни та війна проти України довели, що кадровий потенціал Збройних Сил України, їх професійність, чесність, відданість справі, патріотизм – відіграють фундаментальну роль у забезпечені боєздатності країни та відсічі агресії з боку росії. Personnel play an important role in the system of society and a key role in the system of ensuring the effectiveness of the Armed Forces of Ukraine. Russia's military aggression, full-scale invasion of Ukraine, occupation of some regions of our country and the war against Ukraine have proved that the personnel potential of the Armed Forces of Ukraine, their professionalism, honesty, dedication, patriotism - play a fundamental role in ensuring combat capabilities and repelling aggression. Russia.
Keywords: національна безпека; державне управління; Збройні Сили України; national security; state administration; Armed Forces of Ukraine