Нормативно-правові аспекти публічного адміністрування - Орел, Марія Григорівна (My University, 2023)
Підготовлено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування”. Системний виклад методологічних і практичних аспектів публічного адміністрування визначає його користь для культури й етики публічного адміністрування; конфліктів та стресів у публічному адмініструванні; теоретико-методичних засад управління суспільним розвитком тощо. Результати навчання мають стати у нагоді для управлінської діяльності здобувачів чи подальшої науково-дослідної роботи. Prepared for higher education students studying in specialty 281 “Public Management and Administration”. A systematic presentation of methodological and practical aspects of public administration determines its benefits for the culture and ethics of public administration; conflicts and stresses in public administration; theoretical and methodological principles of social development management, etc. The learning outcomes should be useful for the administrative activities of students or further research work.
Keywords: публічне адміністрування; public administration; нормативно-правові аспекти; regulatory and legal aspects; публічне управління; public administration