Інтелектуалізація як протидія терористичній діяльності в системі інформаційної безпеки - Лісовська, Юлія Петрівна (My University, 2014)
Україна, будучи частиною глобалізованого світу, як й інші держави, наражається на глобальну небезпеку нового часу - тероризм. Зростання масштабів і географії цього явища становлять загрозу міжнародному миру і безпеці усіх країн. Україна, як частина світового громадянського суспільства, не може стояти осторонь вирішення цієї проблеми. Сучасний етап розвитку України актуалізує питання необхідності забезпечення національної безпеки. Ukraine, being part of the globalized world, like other states, is exposed to the global danger of the new time - terrorism. The growth of the scale and geography of this phenomenon pose a threat to international peace and security of all countries. Ukraine, as part of the world civil society, cannot stand aside from solving this problem. The current stage of Ukraine's development actualizes the issue of the need to ensure national security.
Keywords: інтелектуалізація; intellectualization; терористична діяльність; terrorist activity; інформаційна безпека; information security