Концепції і моделі ринкової конкуренції у сучасній економічній теорії - Остапенко, Анатолій Васильович (My University, 2011)
Проблеми побудови адекватних наукових теорій та моделей, які б дали можливість всебічного аналізу різнопланових економічних відносин, є одним з найважливіших факторів розвитку сучасної економічної науки. The problems of constructing adequate scientific theories and models that would enable a comprehensive analysis of diverse economic relations are one of the most important factors in the development of modern economic science.
Keywords: ринкова конкуренція; market competition; економічна теорія; economic theory