Тактико-криміналістичні прийоми допиту як правова складова отримання достовірних показань учасників процесу - Осмолян, Віталій Анатолійович (My University, 2023)
У статті розкриваються тактико-криміналістичні прийоми допиту як невід’ємна правова складова в отриманні достовірних показань від учасників процесу під час здійснення досудового розслідування кримінального провадження. Надається на розгляд та обговорення загалу авторські рекомендації щодо прийомів та методів отримання доказової бази у кримінальному провадженні. The article examines tactical-forensic interrogation techniques as an integral legal component in obtaining reliable testimony from procedural participants during the pre-trial investigation of criminal proceedings. The author presents recommendations regarding techniques and methods for gathering evidence in criminal proceedings for general review and discussion.
Keywords: докази; evidence; кримінальний процес; criminal proceedings; кримінальна справа; criminal case