Проблеми розвитку громадянського суспільства в Україні - Калашніков, В. А. (My University, 2011)
У статті розглядаються проблеми та основні тенденції розвитку громадянського суспільства в Україні як основи функціонування демократії. У статті аналізується стан та проблеми у визначенні шляху розвитку та вдосконалення цього процесу. The article examines the problems and main trends in the development of civil society in Ukraine as the basis for the functioning of democracy. The article analyzes the state and problems in determining the path of development and improvement of this process.
Keywords: громадянське суспільство; civil society; демократія; democracy