Концептуальні хиби у змісті дисципліни “Міжнародні економічні відносини'' - Дахно, Іван Іванович (My University, 2014)
Міжнародні економічні відносини є важливим напрямом економічної науки і актуальною навчальною дисципліною. Необхідно покінчити з невизначеністю щодо суб’єктів міжнародних економічних відносин, їх об’єктів і предметів. Наведення елементарного порядку сприятиме чіткому виокремленню міжнародних економічних відносин у середовищі споріднених дисциплін і наукових напрямів. International economic relations are an important area of ​​economic science and a relevant academic discipline. It is necessary to end the uncertainty regarding the subjects of international economic relations, their objects and subjects. Establishing an elementary order will contribute to the clear separation of international economic relations among related disciplines and scientific areas.
Keywords: міжнародні економічні відносини; international economic relations; концептуальні хиби; conceptual errors