Проблема полікультурної Європи: крах мультикультуралізму? - Абдулкеримов, Торгул Юнус (My University, 2014)
Розкрито досвід застосування принципу мультикультуралізму в країнах Західної Європи. The experience of applying the principle of multiculturalism in Western European countries is revealed.
Keywords: мультикультуралізм; multiculturalism; країни Західної Європи; Western European countries