Туризм ХХІ століття: проблеми та перспективи. Вип. 5 - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2020)
У збірнику наукових праць «Туризм ХХІ століття: проблеми та перспективи» представлено узагальнені тези доповідей та виступів учасників засідання круглого столу «Учнівсько-студентський туризм: від проблем до перспектив». Авторами статей розкрито широке коло актуальних проблем: історія розвитку учнівсько-студентського туризму; навчально-освітня робота туристично-краєзнавчих центрів у контексті розвитку туризму; роль і значення туристичних фірм регіону щодо пропагування учнівсько-студентського туризму; музеї: реалії і перспективи у розвитку молодіжного туризму Хмельниччини; бібліотеки в системі туристично-рекреаційної діяльності; перспективи кадрового забезпечення туристичної галузі; розвиток окремих видів туризму краю. The collection of scientific works “Tourism of the 21st Century: Problems and Prospects” presents generalized theses of reports and speeches of participants in the round table meeting “Student Tourism: From Problems to Prospects”. The authors of the articles revealed a wide range of topical problems: the history of the development of student tourism; the educational work of tourist and local history centers in the context of tourism development; the role and importance of regional travel agencies in promoting student tourism; museums: realities and prospects in the development of youth tourism in the Khmelnytskyi region; libraries in the system of tourist and recreational activities; prospects for staffing the tourism industry; the development of individual types of tourism in the region.