Формування понятійного апарату управління охороною здоров’я в Україні в сучасних умовах - Ютовець, Сергій Олексійович (My University, 2008)
Розглядається зв’язок понятійного апарату сучасного управління охороною здоров’я з новоутвореннями громадського та економічного життя в Україні, описується та аналізується динаміка й основні етапи його розвитку. The relationship between the conceptual apparatus of modern healthcare management and new developments in public and economic life in Ukraine is examined, and the dynamics and main stages of its development are described and analyzed.
Keywords: понятійний апарат; conceptual apparatus; охорона здоров’я; healthcare