Методичні основи оцінювання економічної безпеки суб'єктів господарювання - Мойсеєнко, Ірина Павлівна; Магас, Наталія Василівна; Поповіченко, Юлія Анатоліївна (My University, 2011)
Розглянуто підходи до оцінки рівня економічної безпеки суб'єктів господарювання, а також структурування фінансово-економічної безпеки за видами діяльності суб'єктів господарювання. Запропоновано оцінку рівня економічної безпеки на основі використання оцінок параметрів фінансового потенціалу підприємства. The approaches to assessing the level of economic security of business entities are considered, as well as the structuring of financial and economic security by types of activity of business entities. The assessment of the level of economic security is proposed based on the use of estimates of the parameters of the financial potential of the enterprise.
Keywords: економічна безпека; economic security; підприємства; enterprises