Вплив соціальних факторів на правове ставлення до проституції: історія і сучасність - Александров, Юрій Валер’янович (My University, 2014)
Досліджується формування правових поглядів щодо проблеми проституції, встановлення правової відповідальності, шляхи посилення державного впливу на стримування поширення цього явища. The formation of legal views on the problem of prostitution, the establishment of legal responsibility, and ways to strengthen state influence to curb the spread of this phenomenon are being investigated.
Keywords: соціальний фактор; social factor; правове ставлення; legal attitude