Принцип різноманітності адміністративної відповідальності військовослужбовців в Україні - Гринчук, Аліса Петрівна (My University, 2022)
У статті розглядається становлення та визначення сутності принципів військового управління в адміністративно-правовому аспекті, відповідно до нормативно-правової бази України. The article examines the formation and definition of the essence of military management principles from an administrative-legal perspective, in accordance with the regulatory framework of Ukraine.
Keywords: адміністративна відповідальність; administrative responsibility; військовослужбовці; servicemen; Збройні Сили України; Armed Forces of Ukraine