Сучасні підходи щодо визначення технологічного рівня промислових підприємств - Захожай, Валерій Борисович; Бурсов, Ростислав Вікторович (My University, 2014)
Головною метою технологічного оновлення промислових підприємств має бути підвищення їхнього технологічного рівня. Тому ключовими завданнями для досягнення цієї мети є визначення параметрів, за якими визначається технологічний рівень промислового підприємства, що включає аналіз світового та вітчизняного досвіду визначення критеріїв, за якими формуються списки високотехнологічних промислових підприємств. The main goal of technological renewal of industrial enterprises should be to increase their technological level. Therefore, the key tasks for achieving this goal are to determine the parameters by which the technological level of an industrial enterprise is determined, which includes an analysis of global and domestic experience in determining the criteria by which lists of high-tech industrial enterprises are formed.
Keywords: промислові підприємства; industrial enterprises; технологічний рівень; technological level