Методика проведення психологічної експертизи в різних галузях психології - Крюкова, Марина Анатоліївна (My University, 2024)
Навчально-методичний посібник складається з навчальної програми, методичних рекомендацій до проведення практичних занять, підготовки до іспиту, завдань для самостійної роботи, списку літератури. Вивчення дисципліни допоможе здобувачам вищої освіти у розв’язанні низки завдань фундаментальної професійної підготовки фахівців вищої кваліфікації: опанувати систему знань та практичних вмінь з предмета; форми, методи і засоби актуалізації отриманих знань; закономірність їх професійного застосування. The teaching and methodological manual consists of a curriculum, methodological recommendations for conducting practical classes, preparing for the exam, tasks for independent work, a list of literature. Studying the discipline will help higher education applicants solve a number of tasks of fundamental professional training of highly qualified specialists: mastering the system of knowledge and practical skills in the subject; forms, methods and means of updating the acquired knowledge; regularity of their professional application.
Keywords: психологічна експертиза; psychological examination; психологія; psychology