Світовий досвід державної інвестиційної політики та можливості його використання в Україні - Богданенко, Анатолій Іванович (My University, 2017)
Проблема державної інвестиційної політики залишається однією з найактуальніших для багатьох країн світу. В різних країнах застосовуються різні засоби та механізми стимулювання розвитку їх інвестиційної привабливості на макро-, мезо- та мікрорівнях для максимальної реалізації можливостей інвестиційного потенціалу. The problem of state investment policy remains one of the most relevant for many countries in the world. Different countries use different means and mechanisms to stimulate the development of their investment attractiveness at the macro, meso and micro levels to maximize the realization of investment potential.
Keywords: інвестиційна політика; investment policy; інвестиційний потенціал; investment potential