Набуття комунікативних вмінь у процесі підготовки менеджерів - Чайка, Наталія Григорівна; Каштанова, Тетяна Вікторівна (My University, 2015)
Розглядаються питання розвитку комунікативних якостей майбутніх менеджерів. Аналізується значення комунікативних навичок в управлінській діяльності. Визначаються вимоги до процесу набуття комунікативних вмінь та інтерактивні методи навчання, які сприяють розвитку комунікативних якостей студентів. The issues of developing the communicative qualities of future managers are considered. The importance of communicative skills in management activities is analyzed. The requirements for the process of acquiring communicative skills and interactive teaching methods that contribute to the development of students' communicative qualities are determined. .
Keywords: комунікативні уміння; communication skills; менеджер; manager