Вплив нейрокорекції на розвиток дітей з аутизмом - Захожа, Ірина Вікторівна (My University, 2019)
Актуальність дослідження обумовлюється щорічним збільшенням народжуваності дітей, які мають ті чи інші порушення психофізичного розвитку різного ступеня тяжкості та потребують ефективних форм і методів корекційної роботи з ними. The relevance of the study is due to the annual increase in the birth rate of children who have certain disorders of psychophysical development of varying severity and require effective forms and methods of corrective work with them.
Keywords: розлади аутистичного спектру (РАС); autism spectrum disorder; нейрокорекція; neurocorrection; сенсомоторика; sensorimotor