Юридичне значення рішень Європейської комісії "За демократію через право" - Харебава, Лаші Джемалович (My University, 2010)
Розглянуто актуальні питання сучасного міжнародного права щодо прийняття рішень та їх ухвалення. Relevant issues of modern international law regarding decision-making and decision-making are considered.
Keywords: міжнародне право; international law; прийняття рішень; decision-making