Формування професійних навичок та вмінь у фахівців з медичного та фармацевтичного маркетингу - Старих, Любов Володимирівна (My University, 2012)
Робота кваліфікованого спеціаліста з маркетингу останнім часом стає необхідною для забезпечення ефективності маркетингової діяльності закладів охорони здоров’я. Підготовка фахівців з медичного та фармацевтичного маркетингу проводиться відповідно до освітньо-професійної програми (ОПП) бакалавра професійного спрямування “Маркетинг” та передбачає такі цикли: гуманітарної та соціально-економічної підготовки, природничо-наукової підготовки, професійної та практичної підготовки, що забезпечують відповідний освітньо-кваліфікаційний рівень. The work of a qualified marketing specialist has recently become necessary to ensure the effectiveness of marketing activities in healthcare institutions. The training of specialists in medical and pharmaceutical marketing is carried out in accordance with the educational and professional program (EPP) of the bachelor's degree in the professional direction "Marketing" and provides for the following cycles: humanitarian and socio-economic training, natural science training, professional and practical training, which provide the appropriate educational and qualification level.
Keywords: професійні навички; професійні вміння; professional skills; маркетинг; marketing; медичний маркетинг; medical marketing; фармацевтичний маркетинг; pharmaceutical marketing; підготовка фахівців; training of specialists