Православні духовні цінності в контексті формування сучасного світу - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2005)
У пропонованому збірнику подано доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції - відомих учених, богословів, громадських діячів. На форумі розглядалися питання про роль християнства, зокрема православ’я, у формуванні моральних цінностей суспільства, розвиток сучасної світської педагогічної думки в Україні під впливом християнської релігії, про збереження і відродження пам’яток духовної культури тощо. Наголошувалося, що силою, здатною здійснити духовне відродження суспільства, має стати релігія як одна з основних цінностей української національної ментальності. The proposed collection presents reports of participants of the International Scientific and Practical Conference - famous scientists, theologians, public figures. The forum considered issues of the role of Christianity, in particular Orthodoxy, in the formation of moral values ​​of society, the development of modern secular pedagogical thought in Ukraine under the influence of the Christian religion, the preservation and revival of monuments of spiritual culture, etc. It was emphasized that religion, as one of the main values ​​of the Ukrainian national mentality, should become a force capable of carrying out the spiritual revival of society.