Порядок розрахунку штрафних санкцій за порушення правил здійснення господарювання - Котеньова, Олександра Володимирівна (My University, 2010)
В умовах ринкової економіки питання забезпечення, а також належного виконання зобов'язань сторонами за господарським договором є досить актуальними, оскільки розвиток договірних відносин між суб'єктами господарювання набрав швидких обертів і потребує досконалого правового регулювання. In a market economy, the issues of ensuring, as well as the proper fulfillment of obligations by the parties under a economic contract, are quite relevant, since the development of contractual relations between business entities has gained rapid momentum and requires perfect legal regulation.
Keywords: господарські зобов'язання; economic obligations; штрафи; penalties