Чинники інформаційної культури майбутніх фахівців - Шконда, Володимир Валентинович; Кальянов, Анатолій Володимирович (My University, 2011)
Визначено чинники, що впливають на рівень інформаційної культури майбутніх фахівців в умовах інформаційного суспільства, запропоновано заходи, спрямовані на підвищення її рівня, що враховують найбільш дієві фактори впливу. Factors influencing the level of information culture of future specialists in the information society have been identified, and measures aimed at increasing its level, taking into account the most effective factors of influence, have been proposed.
Keywords: інформаційна культура; information culture; інформаційне суспільство; information society