Специфічні особливості забезпечення мотивації праці в умовах сучасного розвитку ринкової економіки - Падун, Наталія Петрівна (My University, 2017)
В умовах сучасної ринкової економіки значною мірою змінюються мотиваційні аспекти, технології та методи мотивації праці, що і є предметом розгляду у цій публікації. In the conditions of a modern market economy, motivational aspects, technologies and methods of labor motivation are changing significantly, which is the subject of consideration in this publication.
Keywords: market economy; мотивація праці; work motivation; work motivation