Інтеграційні об'єднання на ринку зерна України: переваги і недоліки - Топчій, Світлана Петрівна (My University, 2008)
У статті розглянуто основи формування інтеграційних об'єднань, завдання та особливості їх функціонування на зерновому ринку України, визначено рівні інтеграції залежно від рівня економічного розвитку країн-учасниць та охарактеризовано основні проблеми економічної інтеграції. Наведено перелік основних організацій, що працюють над питанням удосконалення зернового ринку. The article considers the foundations of the formation of integration associations, the tasks and features of their functioning in the grain market of Ukraine, determines the levels of integration depending on the level of economic development of the participating countries and characterizes the main problems of economic integration. A list of the main organizations working on the issue of improving the grain market is provided.
Keywords: інтеграційні об'єднання; integration associations; ринок зерна; grain market; економічна інтеграція; economic integration