Методичні підходи до класифікації витрат для потреб управління - Колесник, Володимир Анатолійович; Колесник, Наталія Володимирівна (My University, 2016)
З огляду на велику кількість класифікаційних ознак витрат розглянуто основні підходи до їх класифікації та групування за такими критеріями, які найповніше відображають та характеризують різні сторони діяльності підприємств, та є найбільш адаптованими для потреб управління. Given the large number of classification features of costs, the main approaches to their classification and grouping according to such criteria that most fully reflect and characterize various aspects of the activities of enterprises and are most adapted to management needs were considered.
Keywords: витрати; costs; управління; management