Сучасні теоретико-методологічні підходи до визначення змісту поняття державного управління - Соркін, Борис Владиславович (My University, 2014)
Досліджено сучасні теоретичні та методологічні підходи до визначення змісту поняття державного управління. Особлива увага приділяється з'ясуванню адміністративної діяльності як складової системи державного управління. Modern theoretical and methodological approaches to defining the content of the concept of public administration are investigated. Particular attention is paid to the clarification of administrative activity as a component of the public administration system.
Keywords: державне управління; state management; адміністративна діяльність; administrative activities