Стратегії та завдання економічної дипломатії України на світовому ринку енергоресурсів - Дікарєв, Олександр Іванович (My University, 2008)
Аналізуються тенденції розвитку світової енергетики і можливі стратегії енергетичної дипломатії щодо забезпечення інтересів України на ринку паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР). Trends in the development of the global energy industry and possible energy diplomacy strategies to ensure Ukraine's interests in the fuel and energy resources (FER) market are analyzed.
Keywords: економічна дипломатія; economic diplomacy; енергоресурси; energy resources