Формування наскрізної практики підготовки фахівців з медичного та фармацевтичного маркетингу - Старих, Любов Володимирівна (My University, 2012)
Основні аспекти наскрізної практичної підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”, “спеціаліст” та “магістр” за професійним спрямуванням “Маркетинг” з варіативною компонентою “Маркетинг медицини та фармації“ передбачають широке поєднання теоретичних знань та практичних навичок і умінь та дають змогу випускникам швидко адаптуватись у сфері професійної діяльності. The main aspects of comprehensive practical training of specialists of the educational and qualification levels "bachelor", "specialist" and "master" in the professional direction "Marketing" with the variable component "Marketing of Medicine and Pharmacy" provide for a broad combination of theoretical knowledge and practical skills and abilities and allow graduates to quickly adapt in the field of professional activity.
Keywords: фармацевтичний маркетинг; pharmaceutical marketing; медичний маркетинг; medical marketing; підготовка фахівців; training of specialists