Використання сучасних інформаційних технологій навчання майбутніх фахівців з економіки, прикладної математики та комп’ютерних наук у МАУП - Столярова, Тетяна Олександрівна (My University, 2013)
Розглядаються аспекти ефективного використання новітніх засобів навчання та інформаційних технологій у навчанні майбутніх фахівців з економіки та підприємництва, прикладної математики та комп’ютерних наук. Розкривається важливість упровадження інформаційних і телекомунікаційних технологій у сферу вищої освіти та її практичного використання. The article examines the aspects of the effective use of modern teaching aids and information technologies in the education of future specialists in economics and entrepreneurship, applied mathematics and computer science. The importance of introducing information and telecommunication technologies into the sphere of higher education and its practical use is revealed.
Keywords: інформаційні технології; information technology; прикладна математика; applied mathematics; майбутні економісти; future economists