Міжнародна економічна дипломатія Греції та України - Артеменко, Андрій Ігорович (My University, 2012)
Існує значний невикористаний потенціал для подальшого розвитку економічного співробітництва між Україною та Грецією. Грецьких інвесторів в Україні приваблюють будівництво, торгівля, виробництво деревини та виробів з деревини, харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, видобуток корисних копалин, а також легка промисловість (текстильна, шкіряна, взуттєва) та металургія. There is significant untapped potential for further development in economic cooperation between Ukraine and Greece. Greek investors in Ukraine are attracted by construction, trade, wood and wood products production, food industry and agricultural processing, mineral production, as well as light industry (textiles, leather, footwear) and metallurgy.
Keywords: економічне співробітництво; economic cooperation; Греція; Greece; Україна; Ukraine