Організаційно-економічний механізм цифрових трансформацій бізнес-процесів аграрних підприємств - Фернандес Реа, Крістіан Еліас (My University, 2024)
Дисертацію присвячено вирішенню важливої науково-прикладної проблеми, повʼязаної з обґрунтуванням і розробкою теоретико-методичних засад та науково-практичних рекомендацій щодо цифрових трансформацій бізнес-процесів аграрних підприємств. В дисертації досліджено парадигму таких термінів як «цифрова трансформація» та «організаційно-економічний механізм цифрових трансформацій бізнес-процесів агропідприємств», які адаптовані із врахуванням інформаційно-комунікаційних технологій. The dissertation is dedicated to solving an important scientific and applied problem related to the substantiation and development of theoretical and methodological principles and scientific and practical recommendations for digital transformations of business processes of agricultural enterprises. The dissertation explores the paradigm of such terms as "digital transformation" and "organizational and economic mechanism of digital transformations of business processes of agricultural enterprises", which are adapted taking into account information and communication technologies.
Keywords: цифрова трансформація; бізнес-процеси; цифрові технології; аграрне підприємство; digital transformation; business processes; digital technologies; agricultural enterprise