Механізми державного управління у сфері співробітництва України з НАТО (в контексті реформування сектору безпеки й оборони) - Клочко, Олексій Анатолійович (My University, 2023)
У дисертаційній роботі обґрунтовано теоретико-методологічні засади та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності механізмів державного управління у сфері співробітництва України з НАТО в контекстіреформування сектору безпеки й оборони. The dissertation substantiates the theoretical and methodological principles and develops practical recommendations for the improvement of state management mechanisms in the sphere of Ukraine's cooperation with NATO in the context of reforming the security and defense sector.
Keywords: національна безпека; публічне управління; НАТО; national security; public administration; NATO