Інтеграційні процеси в розвитку банківсько-страхових структур України - Сподарева, О. Г. (My University, 2010)
Розглядаються основні форми взаємодії комерційних банків та страхових компаній. Наводяться основні цілі інтеграції банківсько-страхових структур України. The main forms of interaction between commercial banks and insurance companies are considered. The main goals of the integration of banking and insurance structures of Ukraine are given.
Keywords: інтеграційні процеси; integration processes; банківсько-страхова структура; banking and insurance structure