Наукові праці МАУП. Педагогічні науки. Вип. 1 (68) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2026)
Публікуються статті науковців, які досліджують актуальні проблеми розвитку педагогічних наук. Для науковців, викладачів, студентів та всіх, кого цікавить розвиток педагогічних наук в Україні. Articles by scientists who investigate current problems in the development of pedagogical sciences are published. For scientists, teachers, students and everyone interested in the development of pedagogical sciences in Ukraine.