Державне управління в інформаційній сфері України - Багдасарян, Арміна Артурівна (My University, 2010)
Досліджено роль та значення державного управління у формуванні інформаційного суспільства в Україні. The role and importance of public administration in the formation of an information society in Ukraine is studied.
Keywords: державне управління; state management; інформаційна сфера; information sphere