Реалізація принципу розподілу влади у США (зовнішньополітичний аспект) - Панкевич, Олег Зіновійович (My University, 2006)
У статті висвітлено, в історичній та порівняльній перспективі, основні проблеми конституційних взаємовідносин між Президентом та Конгресом США під час регулювання міжнародних договірних відносин. The article highlights, in a historical and comparative perspective, the main problems of the constitutional relationship between the President and the US Congress when regulating international treaty relations.
Keywords: розподіл влади; separation of powers; Сполучені Штати Америки; United States of America