Практикум з сучасної української мови - Полторацька, Алла Яківна; Бахов, Іван Степанович (My University, 2023)
Навчальний посібник “Практикум з української мови” зорієнтований на покращення мовленнєвої та мовної компетентностей студентів. Навчальні матеріали охоплюють головні аспекти української мови: різнорівневі завдання з різних розділів мовознавства. У посібнику репрезентовано особливості українського усного й писемного ділового мовлення, подано зразки офіційно-ділової документації, що значно полегшить практичне використання теорії в сьогоденні. The textbook “Practical course on the Ukrainian language” is aimed at improving students’ speaking and language competences. The teaching materials cover the main aspects of the Ukrainian language: multi-level tasks from different sections of linguistics. The textbook presents the features of Ukrainian oral and written business speech, and provides samples of official business documentation, which will greatly facilitate the practical use of the theory in the present.
Keywords: українська мова; Ukrainian language; мовна компетентність; language competence; ділове мовлення; business speech