Загальна характеристика формування сфери освітніх послуг - Пономаренко, Тетяна Михайлівна (My University, 2008)
На основі праць вітчизняних і зарубіжних учених детально аналізується сфера освітніх послуг. Based on the works of domestic and foreign scientists, the sphere of educational services is analyzed in detail.
Keywords: освітні послуги; educational services; характеристика; characteristic