Суспільна думка як посередник між інститутами влади та громадянським суспільством - Салманов, Аяз Таріель оглу (My University, 2013)
Досліджується взаємодія держави з громадянським суспільством, вплив громадської думки на механізми державного управління та його ефективність. The interaction of the state with civil society, the influence of public opinion on the mechanisms of public administration and its effectiveness are studied.
Keywords: держава; state; громадянське суспільство; civil society; суспільна думка; public opinion