Напрями формування позитивного іміджу органів державного управління за рахунок розвитку потенціалу інформаційно- комунікаційних технологій - Кириченко, Ганна Володимирівна (My University, 2026)
У статті визначено основні напрями формування позитивного іміджу органів державного управління за рахунок розвитку потенціалу інформаційних технологій та проаналізовано шляхи реалізації напрямів формування позитивного іміджу органів державного управління. The article identifies the main directions of forming a positive image of public administration bodies through the development of the potential of information technologies and analyzes the ways of implementing the directions of forming a positive image of public administration bodies.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; information and communication technologies; державна влада; державна влада; електронний уряд; e-government; комунікація; communication