Економіка ХХІ століття : проблеми та перспективи. Вип. 4 - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2021)
У збірнику наукових праць «Економіка ХХІ століття : проблеми та перспективи» висвітлено актуальні проблеми теоретичних та практичних засад забезпечення прийняття управлінських рішень. Розглянуто основні проблеми інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень. The collection of scientific works "Economy of the 21st Century: Problems and Prospects" highlights current problems of theoretical and practical principles of ensuring managerial decision-making. The main problems of information support for managerial decision-making are considered.