Стратегічне партнерство України і Польщі в умовах багатополярного світу - Медвідь, Федір Михайлович (My University, 2011)
Розглянуто генезис та розвиток відносин між Україною та Польщею в умовах багатополярного світу, які можна кваліфікувати як стратегічне партнерство. The genesis and development of relations between Ukraine and Poland in the conditions of a multipolar world, which can be qualified as a strategic partnership, are considered.
Keywords: Україна; Ukraine; Польща; Poland; стратегічне партнерство; strategic partnership