Про державні гарантії у трудових відносинах в Україні - Комаров, Володимир Анатолійович (My University, 2014)
Розглянуто роль держави у трудових відносинах як гаранта їх стабільності, тривалості, обов’язковості, якості. Запропоновано конкретні зміни до законодавства України про працю. The role of the state in labor relations as a guarantor of their stability, duration, obligation, and quality is considered. Specific changes to the labor legislation of Ukraine are proposed.
Keywords: трудові відносини; labor relations; трудове законодавство; labor legislation