Наукові підходи до формування понятійно-категоріального апарату визначення “корупція” - Пархоменко-Куцевіл, Оксана Ігорівна (My University, 2018)
Проблема формування системного підходу у визначенні підходів до поняття “корупція”. Систематизація підходів до понятійно-категоріального апарату визначення “корупція”. Авторське визначення поняття “корупція”, що дозволить сформувати шляхи удосконалення механізмів реалізації національної антикорупційної політики. The problem of forming a systematic approach in defining approaches to the concept of “corruption”. Systematization of approaches to the conceptual and categorical apparatus of the definition of “corruption”. Author's definition of the concept of “corruption”, which will allow to form ways of improving the mechanisms for implementing the national anti-corruption policy.
Keywords: корупція; corruption; антикорупційна політика; anti-corruption policy