Здійснення суб’єктивного цивільного права за законодавством України і Республіки Болгарія - Ілієва, Стоянка Іванова (My University, 2009)
Проводиться порівняльний аналіз суб’єктивного цивільного права в Болгарії та Україні. Пропонуються можливі шляхи вдосконалювання діючого українського й болгарського законодавства, що регулює відповідні питання. A comparative analysis of subjective civil law in Bulgaria and Ukraine is conducted. Possible ways of improving the current Ukrainian and Bulgarian legislation regulating relevant issues are proposed.
Keywords: цивільне право; civil law; Україна; Ukraine; Болгарія; Bulgaria; законодавство; legislation